Erol Bulut'un yaptığı transferler, Fenerbahçe'nin iskeletini oluşturan isimler oldu

Sarı-Lacivertliler'de geçen sezon ligin ikinci yarısında yollarını ayırdığı Erol Bulut, bu sezon Pereira ile kendine gelen takımın iskeletini oluşturan isim oldu. Szalai, Valencia ve Pelkas'ı aldıran Bulut, aynı zamanda kulübün ekonomisine de katkı sağladı.

Yayın: 28 Ağustos 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 28.08.2021 16:12:56
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Hürriyet'in haberine göre; Teknik direktör Erol Bulut'un süratli stilinden etkilenip, önce Alanyaspor'a aldırmak istediği ancak başaramayınca Fenerbahçe'ye transfer ettirdiği Enner Valencia, iki sezondur attığı ve attırdığı gollerle sarı lacivertli takımı sırtlayan isim oldu. Valencia, özellikle bu sezon hücumdaki en önemli silah haline geldi.

Ve Fenerbahçe bu oyuncu için bir bonservis bedeli ödemedi. 31 yaşında olmasına rağmen Fenerbahçe onu istediği bir bedele rahatlıkla satabilir.

PELKAS'I İSTEDİ

Erol Bulut, Valencia dışında özellikle Dimitris Pelkas'ın alınmasını istedi. Fenerbahçe, PAOK'a Yunan yıldız için 2 milyon euro ödedi. Takımın en önemli futbolcularından biri olan Pelkas için şimdilerde 15 milyon euro seviyesinde bir bedel konuşuluyor.

Fenerbahçe, kovulan Erol Bulut'un yaptığı transferler sayesinde şimdilerde şaha kalktı

TERCİHİ SZALAI

Erol Bulut'a, devre arası transfer döneminde 5 stoper adayı sunuldu. Ve Bulut, tercihini Attila Szalai'den yana kullandı. Szalai, taraftarlara ve futbol kamuoyuna göre şu anda takımın en değerli ve yeri doldurulamaz oyuncusu.

Erol Bulut'un yaptığı transferler, Fenerbahçe'nin iskeletini oluşturan isimler oldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732