ERKON HAZIRLIKLARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kültür ve medeniyetler şehri olan Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etmek amacıyla kurulan Erzurum Konfederasyonu (ERKON), Erzurum’un sahip olduğu değerlerin ve geleneksel kültürünün (el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünler v.s.) tanıtımı amacıyla İstanbul’da “Erzurum Tanıtım Günleri” düzenliyor.

Gündem Yayın: 20 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.11.2021 20:11:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
İstanbul’da “Erzurum Tanıtım Günleri” düzenliyor.
02 – 05 Aralık tarihlerinde Türkiye'nin mozaiği İstanbul Maltepe sahilde yapılacak olan Erzurum Tanıtım Günleri için ERKON (Erzurum Konfederasyonu) hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.
 
Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri için hazırlıklara hızlı başlayan ERKON sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantılarına aralıksız devam ediyor. Çekmeköy Erzurumlular Derneğinde düzenlenen kahvaltı programında STK temsilcileriyle bir araya gelen ERKON Genel Başkanı Mustafa MACİT 2-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan “Erzurum Tanıtım Günleri” ile ilgili istişarelerde bulundu.ERKON Genel Başkanı Mustafa Macit kahvaltı programına katılanlara Tanıtım Günleri hakkında bilgilendirme yaptı. 
 
Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Niyazi Taştan’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltı programına ERKON Genel Başkanı Mustafa Macit, Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Nuri Toraman,  Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal AYYILDIZ, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Selami KESKİN, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih SIRMACI, Erzurum STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732