ERKON'DAN MİLLİYETÇİ HARAKET PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Erzurum Konfederasyonu (ERKON) 2020 Yılında planladığı Siyasi Partilerin İstanbul İl Başkanlıklarıyla tanışma ve diyalogları güçlendirmesi bağlamında, 10.11.2020 tarihi Salı günü MHP İstanbul İl Başkanlığını, Genel Başkan Mustafa MACİT başkanlığında heyet olarak ziyarette bulunmuşlardır.

Gündem Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 18:28:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı sayın Birol GÜR beyin makamında gerçekleşen ziyaret, sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleşmiştir. Görüşmede, Sivil Toplum Kuruluşlarının genel yapısı değerlendirilerek, siyaset ve STK`nın dayanışma içinde kurumsal bir anlayışla, toplumsal ihtiyaçları karşılayacak şekilde olmasının gerekliliği tespiti yapılmıştır. 

                       Genel Başkan Mustafa MACİT, ERKON olarak 2020 yılında Siyasi Partilerin İstanbul İl Başkanlıklarını ziyaret planlarını kararlıkla yürüttüklerini, bu bağlamda bu gün Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret ettiklerini ifade ederek, İl Başkanı sayın Birol GÜR beyin gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti. ERKON`un temel prensiplerinin, ırk, mezhep, bölge ve sınıf ayrımcılığına karşı olduğunu Türküyle/Kürdüyle, Sunnisiyle/Alevisiyle, kuzeylisiyle/güneylisiyle ve zenginiyle/fakiriyle el ele ve gönül gönüle hep beraber Erzurum olduklarını vurgulayan Genel Başkan Mustafa MACİT 750 bin Erzurum'da yaşayan, 1.750.000 Erzrum'da doğan ve Erzurum dışında yaşayan ve 500 bin Erzurum`da doğmayan Erzurum dışında yaşayan Erzurumlu olduğunu, Türkiye`de takriben 3 milyon Erzurumlu olduğunu  Konfederasyon olarak bu tarihi ve kültürel misyonu temsil etmeye gayret ettiklerini ifade etti. Siyasi Partiler ve STK ilişkilerinin önemine ve iki S'nin (Siyaset ve Sivil Toplum) nasıl olması gerektiğine vurgu yaparak, daha yakın ve sağlıklı ilişkilerin kurulması gerekliliğini vurgulayarak, Erzurum Konfederasyonu`nun çalışma anlayışı ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

                       Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı sayın Birol GÜR bey, Parti olarak STK ilişkilerini önemsediklerini elbette Erzurum Konfederasyonu dolayısıyla Erzurumlularla da var olan ilişkilerini daha da güçlendirmek istediklerini söyledi. Elbette her zaman Siyaset ve STK ilişkisinin hassas olduğunu bildiklerini bu bağlamda sorumluluk bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini ifade ederek, Erzurum Konfederasyonu heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

                     Bu ziyarette ERKON`dan Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim KARAPINAR, Genel Başkan Yardımcısı Osman Nuri TORAMAN, Genel Sekreter Av. Dursun İZCİ ve Tuncay ARDAHAN beyler katıldılar. Kamuoyuna saygıyla duyrulur...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732