ERKON'DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

Erzurum Konfederasyonu (ERKON)2020 Yılında planladığı siyasi partilerin İstanbul İl Başkanlıklarıyla tanışma ve diyalogları güçlendirmesi bağlamında İyi Parti İl Başkanlığını Genel Başkan Mustafa Macit başkanlığında heyet olarak ziyaret gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 04 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2020 12:21:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İki aşamalı olarak yapılan ziyarette, ilk önce İyi Parti Erzurum Milletvekilimiz Muhammet Naci Cinisli ile özel bir görüşme yaparak bilgi alış/verişinde bulunuldu.  STK ve siyaset ilişkisi, daha yakın ve verimli ilişkilerin oluşturulması, dayanışmanın artırılması ve  Erzurum ve Erzurumlulara hizmet çalışmalarında en iyi sonuçların alınması için neler nasıl yapılmalı gibi konular görüşmede bundan sonra daha yakın, koordineli ve dayanışma içinde olmak için prensip kararı alındı.

Bu görüşmeden sonra İyi Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu  ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı görüşmeye geçildi. ERKON Genel Başkanı  Mustafa Macit,yeniden İl Başkanlığına seçilen Buğra Kavuncu’ya  hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra,  ERKON olarak hiç bir ayrım yapmadan siyasi partilerin il başkanlıklarını planlı bir şekilde ziyaret ettiğimiz ifade etti.

Macit; ERKON`un tüm partilere eşit mesafe olduğunu, Siyasi Partiler ve STK ilişkilerinin önemine ve iki S'nin (Siyaset ve Sivil Toplum) nasıl olması gerektiğine vurgu yaparak, kurumsal anlayışla daha yakın ve sağlıklı ilişkilerin kurulması gerekliliğini vurgulayarak, Erzurum Konfederasyonu`nun çalışma anlayışı ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu  ERKON heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, STK ve Siyasi Partilerin ilişkisini önemli olduğunu bu bağlamda Erzurum Konfederasyonu`nun kurumsal yapısını, projelerini ve çalışma anlayışının örnek bir çalışma olduğunu bundan da memnun olduklarını ifade etti. Erzurumlulara özel bir ilgisinin olduğunu Erzurumlularla her zaman çalışmak istediğini çalışma kadrolarında da önemli sayıda Erzurumlu olduğunu açıkladı.

İyi Patiden, GİK Üyesi hemşerimiz Celel Karapınar, STK`lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkan, İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı hemşerimiz Tuncay Aktürk  bu görüşmeye eşlik ettiler.  Bu ziyarete ERKON`dan Genel Başkan Yardımcısı Osman Nuri Toraman ve Genel Başkan Yardımcısı Güngör Orbak katıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732