EREN TALHA ALTUN KİMDİR ? HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Türk Gazeteci Eren Talha Altun İstanbul doğumludur. İlgi alanı bilgi güvenliği olduğundan 2015 – 2019 yılları arasında aktif olarak siber güvenlik gruplarında gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerine katkılar sağlamıştır. Siber terörizm , bilgi güvenliği , siber güvenlik gibi konularda birçok kurum ve özel kuruluşa destek verdi.

Yaşam Yayın: 03 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2020 14:45:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul doğumludur. İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinde Gazetecilik Bölümü Okumuştur. Eğitim Öğretim Hayatına Devam Etmektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde kurmuş olduğu Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Topluluğunun Kurucu başkanlığına devam etmektedir.

İlgi alanı siber istihbarat ve bilgi güvenliği olduğundan 2015 – 2019 yılları arasında aktif olarak siber güvenlik gruplarında gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerine katkılar sağlamıştır ve çalışmalarda bulunmuştur. Siber terörizm , bilgi güvenliği , siber güvenlik gibi konularda birçok kurum ve özel kuruluşa destek verdi.

Sonrasında Teknik ve Akademik olarak Elektronik Harp , Sinyal İstihbaratı üzerine de stratejik araştırma ve inceleme çalışmaları yapmıştır. Halen çeşitli haber sitelerinde ve dergilerde köşe yazarlığı yapmaktadır .

Elektronik Harp Elektronik İstihbarat gibi alanlarda akademik çalışmalarına devam etmektedir. Ulusal Güvenlik Stratejisi üzerine daha önce Türkiye’de kaleme alınmamış konuları içeren bir kitap projesi üzerinde çalışmasına devam etmektedir. İleri düzeyde ingilizce bilmektedir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732