Erdoğan'dan "Normalleşme hangi illerden başlayacak?" sorusuna yanıt:

Pazartesi günü değerlendireceğiz

Gündem Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 15:07:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin 1 Mart'ta başlayacak normalleşme ile ilgili sorusuna "Bilim Kurulu'nun tavsiyelerini pazartesi günkü Kabine toplantısında değerlendireceğiz." sözleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını İstanbul'da bulunan Üsküdar'daki Büyük Selimiye Camisi'nde kıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, son zamanlardaki gündeme dair soruları yanıtladı.

Daha önceki Kabine toplantısı sonrasında 1 Mart'ta normalleşmenin başlayacağını duyuran Erdoğan'a, önümüzdeki süreç ve kısıtlamaların gevşetilmesi sorusu yöneltildi. Cumhurbaşkanı milyonların merakla cevabını beklediği soruya, "Bilim Kurulu'ndaki çalışmalar Kabine önüne gelecek. Mutasyonun hangi illerde ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bize takdim edecek. Bizler ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla ilgili ne gibi adımlar atabiliriz, otellerle ilgili kararları Kabine Toplantısı'nda atacağız." ifadeleriyle yanıt verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732