Dünya yıldızı Mario Balotelli, Adana Demirspor ile görüşmek için yarın Türkiye'ye geliyor

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'un prensipte anlaştığı İtalyan golcü Mario Balotelli'nin yarın Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Yıldız futbolcu, şehri gezdikten sonra 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacak. Kulüp Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin maaşının bir kısmının sponsorlar tarafından karşılanacağını dile getirmişti.

Yayın: 06 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 06.07.2021 16:33:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
 

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor'un uzun süredir ilgilendiği ve anlaşma sağladığı Mario Balotelli'nin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Balotelli, 7 Temmuz Çarşamba günü Türkiye'ye gelecek. Adana'ya giderek şehri gezecek ve sözleşmesindeki son detayları görüşecek olan Balotelli, sonrasında kendisini 3 yıllığına Adana Demirsporlu yapan sözleşmeyi imzalayacak.

 

"O DELİYSE, BİZ DE DELİYİZ"

Geçtiğimiz günlerde transfere dair açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İtalyan golcüden önce vazgeçtiklerini, sonrasında ise Balotelli'nin Adana Demirspor'a gelmek istediğini söyledi.

Sancak açıklamasında, "Balotelli ile %85 oranında anlaştık. Menajeri yüzünden Mario Balotelli'den vazgeçmiştim. Gelmek istediğini ifade etti. Böyle futbolcular, zor futbolcular. Biz Adanalıyız biz de deliyiz kimse merak etmesin biz onu yönetiriz. Vereceğimiz paranın yarısını sponsorlar karşılayacak" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732