DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayımladı

Şİt; Cumhuriyet, tarihi zaferlerle dolu milletimizin, büyük Atatürk’ün önderliğinde verdiği emsalsiz kahramanlık destanının, vatan aşkının, hür ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı büyük bir eserdir. 97 yıldır olduğu gibi, bu büyük eseri korumak, yüceltmek ve Cumhuriyet kazanımlarını gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde taşımak hepimizin en öncelikli vazifesidir.

Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 15:42:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tarih boyunca milletimizin birlik ve beraberliğini bölmeye, barış ve huzur ortamını kirli emellerle ortadan kaldırmaya çalışan çeşitli odaklar hep olmuş ancak milletimiz, karşılaştığı sorunları birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, Cumhuriyetin kazanımlarıyla aşmayı başarmış, millet iradesine ters düşen her türlü adım yine milletimizin kararlı duruşu ile bertaraf edilmiştir.

Büyük kahramanlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimizin 97’ncı kuruluş yıldönümünü kutlarken, bizlere düşen en önemli görev ise, daha çok çalışmak, birlik ve beraberliğimizi  koruyarak Atatürk’ün işaret ettiği gibi ülkemizi bilimde, sanayide ve teknolojide dünyanın en ileri seviyesine çıkarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Milletimizin  ve Kağıthaneli hemşerilerimin Cumhuriyet bayramını kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

 

Saygılarımla, DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732