Dr. Suat Sarıdan İYİ dilek.

İYİ Parti İBB Gurup sözcüsü ve Kağıthane Belediyesi İYİ Parti Meclis Gurup Baş. Dr. Suat Sarı Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Yayın: 24 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2020 01:25:36
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti İBB Gurup sözcüsü ve Kağıthane Belediyesi İYİ Parti Meclis Gurup Baş. Dr. Suat Sarı Kurban Bayramı mesajı yayımladı. Dr.Suat Sarı; Kurban Bayramı Mesajı

Sarı; mesajında Bayramlar, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendirme, birlik ve beraberliğin önemini belirten kutsal günler olduğunu ifade etti.

Bu kutsal günlerin mana ve önemini çok iyi kavrayıp değerlendirerek bu güne kadar olduğu gibi el ele, huzur ve güven içerisinde daha nice bayramlara ulaşmak en büyük dileğimdir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Kurban Bayramının milletçe yapacağımız yararlı çalışmalara ve dayanışmaya vesile olmasını diler, bayramınızı yürekten kutlar, sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlara kavuşmak temennisi ile sevgi ve saygılar sunarım dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732