Döşemealtı içme suyu hatları yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesinde Düzlerçamı Mahallesi’nde eskiyen içme suyu hatlarını yeniliyor. İçme suyu hatları, daha sağlıklı ve sağlam hale getirilirken kapasiteleri de artıyor.

Yayın: 04 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.01.2021 12:51:59
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Antalya Büyükşehir Belediyesi  ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri merkez ve ilçelerde içme suyu hatları ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. ASAT Ekipleri, Düzlerçamı Mahallesi’ndeki Pir Sultan Abdal Caddesi’nin genişletilip, çift şeritli hale getirilmesiyle birlikte alt yapısını da modernize etti. Yol alt yapısındaki içme suyu hattı sağlıklı ve dayanıklı borularla tamamen yenilenerek, kapasiteli artırıldı. 4 kilometrelik bir hat çalışması yapıldı. Böylece eski hattın yetersiz kalması ve sık arıza yapması sorunu da ortadan kalkmış oldu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732