Dnt’nin Renault Trucks İle Büyük Filo Yatırımı

DNT Uluslararası Nakliyat, yeni yatırımları ile filosuna 30 adet yeni Renault Trucks çekici katıyor.

Ekonomi Yayın: 24 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.08.2020 15:33:04
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Denizli merkezli DNT Uluslararası Nakliyat, Avrupa’nın tüm ülkelerine sunduğu komple ve grupaj lojistik hizmetleri için filosunu Renault Trucks ile güçlendirmeye devam ediyor.

Dnt’nin Renault Trucks İle Büyük Filo Yatırımı

DNT, son yıllarda arttığı yatırımlarını filosuna kattığı yeni 30 adet Renault Trucks T480 Yüksek Kabin çekiciler ile sürdürüyor. DNT Uluslararası Nakliyat, yeni teslimatları ile toplam araç sayısını 90 adede çıkartırken, filosundaki Renault Trucks sayısı da 85 araca yükselmiş oluyor.

Dnt’nin Renault Trucks İle Büyük Filo Yatırımı

Yeni araçları Denizli’de Renault Trucks bayi Özmutlubaş Otomotiv’den DNT Uluslararası Nakliyat adına Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdurrahman Manisalı, Yasin Manisalı ve Kemal Dülger teslim alırken Özmutlubaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş, Satış Direktörü Engin Demirel, Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Cem Aykaç ve Renault Trucks Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Volkan Oyan da teslimata katıldılar.

Dnt’nin Renault Trucks İle Büyük Filo Yatırımı

DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı, teslimatta yaptığı açıklamada düzenli olarak son teknolojiye sahip, çevreci araçlar ile filolarını yenilemeye ve gençleştirmeye devam ettiklerine değinerek; “Filomuza düzenli yatırım yapıyoruz.

Dnt’nin Renault Trucks İle Büyük Filo Yatırımı

Renault Trucks araçların yüksek hacimli taşıma kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, hızlı satış sonrası hizmetleri ve düşük bakım maliyetleri sayesinde verimliliğimizi artırıp sektörde daha da güçlenirken hem daha rekabetçi hem de daha çevreci bir şirket olarak gelişim gösteriyoruz” diye belirtti.

Dnt’nin Renault Trucks İle Büyük Filo Yatırımı

Alımlarımızda Renault Trucks ile sağladığımız yakıt tasarrufu büyük rol oynuyor

2008 yılından bu yana filolarına kattıkları Renault Trucks çekicileri ile kullandıkları aynı spesifikasyonlara sahip araçlara göre yüzde 15’e varan yakıt tasarrufu sağladıklarını belirten Önder Manisalı; “Sene başında 5 adet 2020 model Renault Trucks T480 çekicilerimizi teslim almıştık. Bu araçlarımızda yüzde 5’e varan ek bir yakıt tasarrufu gözlemleyince 30 adet araç ile yatırım kararı aldık” şeklinde açıkladı.

Satış sonrası hizmetler ile verimliliğimiz, hedeflerimizin de ötesinde

Önder Manisalı, açıklamasında tüm servis hizmetlerini İzmir, Denizli ve Antalya’da bulunan Renault Trucks yetkili bayi Özmutlubaş Otomotiv servislerinden aldıklarına değindi; “Araçlarımızı genellikle Renault Trucks bakım sözleşmeleri ile teslim alıyoruz.

Yıllardır Özmutlubaş Otomotiv ile sağladığımız uyumlu çalışma disiplini sayesinde araçlarımız hiç sorunsuz yollarına devam ediyor. Özmutlubaş Otomotiv ile güçlenen partnerliğimiz sonucunda tüm filomuzu güvenilir ellere emanet ettik, işimize konsantreyiz.

Bu doğrultuda Renault Trucks ve Özmutlubaş Otomotiv iş ortaklığımız ile filo yaş ortalamamızı 3 olarak belirledik. Bundan sonra 3 yaşına ulaşan araçlarımızı sürekli yenileyerek Denizli’nin en genç filosuna sahip uluslararası nakliye filosu olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

DNT Uluslararası Nakliyat ile sürdürülen işbirliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Özmutlubaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş; “DNT, yeni alımlarında Renault Trucks araçlarının sunduğu güvenlik, konfor, kaliteli servis ve düşük yakıt tüketimi unsurlarını dikkate alarak seçim yapıyor.

DNT Uluslararası Nakliyat’ın bir kez daha Renault Trucks çekicileri tercih etmelerinde araçların üstün özelliklerinin yanı sıra satış sonrası hizmetlerimizin de etkili olmasından dolayı Özmutlubaş Otomotiv olarak gurur duyuyoruz. Teslim edilen yeni 30 aracın bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruz” diye belirtti.

Törende açıklamada bulunan Özmutlubaş Satış Direktörü Engin Demirel ise; "Renault Trucks, yıllardır sürdürdüğü düşük yakıt tüketimi liderliğine ilaveten yeni ürün gamıyla Toplam Sahip Olma maliyetinde de pazarın en iyisi olmaya devam ediyor.

Özmutlubaş Otomotiv olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz edip satış öncesinde ihtiyaca, talebe ve kullanım özelliklerine göre verdiğimiz danışmanlığı, satış sonrasında sağladığımız servis ve yedek parça hizmetimizle bütünleştiriyoruz.

DNT gibi profesyonel yönetilen şirketlerle halihazırda uzun yıllara dayanan iş birliğimiz ve bu yöndeki yatırım tercihleri de bunun en iyi kanıtıdır" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732