Deva Partisi'nin Erzurum İl Divan Toplantısı yapıldı

Deva Partisi Erzurum İl Divan Toplantısı İl Başkanı Vahit Bingöl, İl yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları, İlçe Başkanları ve Teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 22:57:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Toplantı öncesinde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın gündeme dair yaptığı konuşma katılımcılara izletildi.
Palan Otel'de düzenlenen Erzurum İl Divan Toplantısı İl Başkanı Vahit Bingöl'ün yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.
Konuşmasında Ülke ve Erzurum'un sorunlarına değinen Bingöl, işsizliğin yanı sıra tarım ve sanayinin bitme noktasına geldiğini belirterek, yaşama maliyetleri her geçen gün artıyor. Ancak ümitsizliğe kapılmamak lazım, bu hükümetin Maliye Bakanıyken yaptıkları ortada olan Genel Başkanımız Ali Babacan var. Geçmişte seçmen alternatifsizlik yüzünden kerhen oy verdiği iktidara bu seçimde sandığa gömecek buna inanıyoruz.Gittiğimiz her yerde Genel Başkanımıza ciddi teveccüh var'' diye konuştu.
Pandemi kuralları göz önünde bulundurularak tertip edilen toplantıda ilçe başkanları ile birim başkanları sırasıyla kürsüye çıkarak il divanına raporlar sundu.
 
Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Haber: Hakan Dikmen
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732