Denizli'nin ünlü tatlıcısında görüntülenen fare, sosyal medyada tepki çekti

Denizli'de dondurmalı irmik helvası ile ünü tüm Türkiye'ye yayılan tatlıcıda görülen fare sosyal medyayı karıştırdı. Birçok kişi paylaşım yaparken, özellikle koronavirüs sürecinde hijyen kurallarına dikkat edilmediği sorusu akıllara geldi.

Yaşam Yayın: 13 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 13.05.2020 14:07:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Denizli'ye gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelen, Denizlili vatandaşların da sıklıkla irmik helvasının tadına baktığını tatlıcıda görülen fare bir vatandaş tarafından kaydedildi. İrmik helvasının yanında verilen suların dağıtıldığı kutunun içinde görüntülenen farenin videosunu birçok kişi sosyal medya hesaplarından paylaştı

"İŞ YERİNİN DIŞINDA ANLIK GELİŞMİŞTİR"

Gelen tepkiler üzerine firmanın yetkilisi açıklama yapmak zorunda kaldı. Kamera karşısına geçen yetkili, "Birkaç gündür, sosyal medya ve WhatsApp gruplarında paylaşılan üzüldüğünüz, bizim de üzüldüğümüz olayla ilgili açıklama yapmak istiyorum. Çınar Şubesinde kontrolümüz dışında gerçekleşen olay, tamamen iş yerinin dışında, anlık gelişmiştir. Biz önlemlerimizi daha da arttırarak işlerimize devam ediyoruz. 82 yıldır izin verdiğiniz güvenle bugünlere geldik. Bundan sonra aynı özeni göstererek işlerimize devam ediyoruz" dedi.

Denizli'nin ünlü tatlıcısındaki fare, sosyal medyada tepki çekti

Denizli'nin ünlü tatlıcısındaki fare, sosyal medyada tepki çekti

Denizli'nin ünlü tatlıcısında görüntülenen fare, sosyal medyada tepki çekti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732