Demet Özdemir ve Hande Erçel arasında büyük kriz! İşte nedeni...

Oğuzhan Koç'tan ayrılan Demet Özdemir, aşkta da işte de aradığı mutluluğu bulamıyor. İddiaya göre tüm tekliflerin Hande Erçel'e gitmesine sinirlenen Demet Özdemir, aynı ajansa bağlı olduğu Hande Erçel'i takipten çıkardı.

Yayın: 19 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.01.2022 15:40:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bu defa Demet Özdemir ve Hande Erçel cephesinde kıskançlık krizi patladı.Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre, özel hayatında ve işinde beklediğini bulamayan Demet Özdemir, hıncını Hande Erçel'den çıkarıp, Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

DAHA AZ DİZİ TEKLİFİ ALMASI KRİZ YARATTI

İddiaya göre gerekçe ise, aynı menajerlik şirketine bağlı olduğu Hande Erçel'in daha çok dizi teklifi almasıydı. Bu şirket de Türkiye pazarına açılacak olan Disney Plus ile bir dizi projeler yaptı. Disney Plus, Can Yaman'dan sonra Hande Erçel'in de kapısını çaldı.

 

Hande ile yeni bir projenin anlaşmasını yaptı.

Erçel'i kıskandığı için bir ara Instagram'da takipten çıkarttı, kısa bir süre sonra tekrar takibe aldı.

 

Demet Özdemir ve Hande Erçel arasında büyük kriz! İşte nedeni...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732