DEKANIN’DA HATSİZİ

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Cevdet Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolara ilişkin yaptığı paylaşımlarI ile Eğitimcimisin Eşkiyamı dedirtti.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 09.02.2021 22:45:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Boğaziçi eylemleriyle ilgili, "Biz gece vakti işi bitirir, ertesi gün işe gideriz bilin istedim" diyen Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç,  "O cümlede 15 Temmuz gecesi sokağa çıkılmış, darbe girişimi bastırılmış, ertesi gün de herkes işine gücüne döneriz gibi hadsiz bir söylemde bulunarak öğrencileri tehdit etme küstahlığını ve cesaretini nereden buluyorsun Kime, kimlere yaranmak niyetindesin.  Hadsiz söyleminin akabinde  sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine söylemini değiştirip, geri adım atmış olması ne yazık’ki kirli zihniyetini ortaya koymuş biri olarak gencecik çocukların zihinlerini kirletmesine izin verilmemeli.

Hadsiz söylemlerinden gelen tepkiler üzerine geri adım atan Dekan Kılıç, bir üniversitenin islamiyetin anlatıldığı öğretildiği bir fakültenin başında, acaba militanmı yetiştiriyor? Çetecilikmi oynuyor. Sayın dekan orası ilim irfan yuvası sizin kirli amellerinizi ifaa edeceğiniz bir kurum değildir haddinizi bilin.

Dekanın geri adım atışının resmi

Boğaziçili öğrencileri tehdit eden Dekan Cevdet Kılıç, tepkiler sonrası geri adım attı

Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732