Değerli edebiyatseverler, sevgili dostlar;

Haydar Aliyev Parkı’nda stantların kitap kokusu ile buram buram kokmasını, okurların yazarlarla ve sanatçılarla buluşmalarını, panelleri, söyleşileri, konserleri, imza günlerini ve şiir teknesiyle Boğaziçi’nin en güzel kıyısında günlerce süren coşku selini nasıl özledik değil mi?

Sanat Yayın: 26 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 26.05.2022 14:43:23
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Sekizincisini bitirdiğimizde, 9.Sarıyer Edebiyat Günleri için 12 ayın geçmesini sabırla nasıl bekleyeceğiz diye düşünürken tam 2 sene ayrı kaldık. Çalışma arkadaşlarım ve bütün paydaşlarımızla, pandemi döneminin neden olduğu ayrılığın açığını kapatmak için bu yıl 9 gün sürecek dolu dolu bir program hazırladık. 28 Mayıs’ta başlayacak ve 5 Haziran akşamı bitecek etkinliğimizin her günü bir başka güzel olacak. İki yıl aradan sonra buluşacağımız randevumuzu şimdiden takviminize almanız çok değerli. Asla sanatsız ve edebiyatsız kalmayacağımız sağlıklı ve esenlik dolu günler diler, emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederim. Yaşasın sanat, yaşasın edebiyat!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732