DAVUTOĞLU'NDAN TAYYIP ERDOĞANA HODRİ MEYDAN ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da bir çağrıda bulunan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Siyaset Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.09.2020 18:06:34
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News
İktidarın son numarasıda bu sorunların ciddi bir şekilde konuşulmasını engellersek millet batırdığımız ekonomiyi, yıktığımız hukuk devletini konuşmaz, görmez, duymaz zannediyorlar.
Onun için bize medya ambargosu uyguluyorlar. Biliyorlar ki biz medyada 3 gün konuşsak bunlar 3 ay nefes dahi alamazlar. Onun için bizi engelliyorlar.
İşte çağrımız; İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Karşımıza istediklerini çıkarsınlar, biz de kendi kurmaylarımızı çıkaracağız. Eğer bizimle tartışmak istiyorlarsa, AK Parti Genel Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanı, buna da hazırız.
Yaptığı her suçlamanın cevabını verir, yanlış yürüttüğü her politikanın alternatifini kendisine birer birer anlatırız. Biz sağlam bir kadromuz var. Bu kadro her sınavı bundan sonra en iyi şekilde verecek ve bu zorluğu aşmanın yolunu da milletimize anlatacaktır.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732