Dakika-Adam Algoritması

Araştırmacı/Yazar Derya Yalımcan, kurgusu ve konusu oldukça ilginç bir kitaba imza attı. Türkçedeki karşılığı “Dakika-Adam Algoritması” olan kitapta oldukça ilginç konular bulunmaktadır. Yalımcan kitabın içeriğine ilişkin şu bilgileri vermektedir;

Kültür Yayın: 20 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.10.2021 22:52:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Araştırmacı/Yazar Derya Yalımcan, kurgusu ve konusu oldukça ilginç bir kitaba imza attı.
Türkçedeki karşılığı “Dakika-Adam Algoritması” olan kitapta oldukça ilginç konular bulunmaktadır.
Yalımcan kitabın içeriğine ilişkin şu bilgileri vermektedir;

“Ahir zaman kavramı ile ilgili edebi eserler ve felsefi konuşmalar, Türkiye ve tüm İslam dünyasında yaygın sayılır.
Batı dünyasında ise bu mevzu teknik açıdan -örneğin Hollywood’da- işlense de dini açıdan Amerikan evanjelistleri hariç pek ele alınmaz.

Bilhassa Hristiyan ve Batı Hristiyan alemi, gericilik ve mutaassıplık iddialarına maruz kalmamak için kıyamet konusunu dile getirmekten kaçınırlar.

Bu sebepten ötürü Dakika-Adam Algoritması adlı kitabımı kaleme alma gereği htim. Kitabımı okuyucunun huzuruna sunmamın gayesi, Batı aleminin de bu konu hakkında empati geliştirmesini sağlamaktan ibarettir.
Sekiz yaşında Türkiye’yi terk ettim, yetişkinlik hayatımın -4 yıllık bir dönemi hariç- tamamını Doğu ve Batı Avrupa, Asya, Uzak Doğu ve Afrika’da geçirdim.

Batı aleminin söz konusu ahir zaman teması ile ilgilenmesinin faydalı olacağını düşündüğümden, bu konunun ciddiye alınması için ciddi bir zemin hazırlamaya gayret gösterdim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732