Dadaş Efe Tam Gaz Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Siyaset camiasından genç ve aktif olmasıyla dikkat çeken Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, esnaf ziyaretlerinin sonuncusunu Kayakyolu semtine yaptı.

Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 14:20:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İyi Partili genç başkan Efe, vatandaşlarla olan sıkı ilişkisini sürdürüyor. Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan başkan son olarak ilçe teşkilatı ile birlikte Kayakyolu semtinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanı gören vatantaş, dertlerini paylaştı, ihtiyaçlarını dile getirdi. Siyaset arenasında hem genç hem de halkla oldukça ilgili olan Ahmet Han Efe, ilçe halkı tarafından desteklenmeye devam ediyor. Palandöken halkı başkanının bu ilgisinden oldukça memnun olduğunu dile getirirken başkan da vatandaşın kendisine gösterdiği teveccühe teşekkür etti. İlçe teşkilatıyla birlikte ziyaretlerini sürdüreceğini söyleyen başkan, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Bir Ahmethan Efe dahil 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir
Bir Ahmethan Efe dahil 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

DEMET TOMBUL

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732