Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Zafere yaklaşıyoruz' diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştüklerini belirtti ve zafere yaklaşıldığını belirtti.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 07.11.2020 18:08:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresinde önemli açıklamalarda bulunarak bu sabah Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştüklerini belirtti. Cumhrbaşkanı Erdoğan son gelişmeler hakkında bilgi aldığını belirterek zaferin yakın olduğunu duyurdu.

Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te bu mücadeleyi verdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan askerimizle jandarmamızla, polisimizle el ele bu mücadelenin verildiğini sonunda da kazanıldığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında Türk milletinin tarihi ve değerleriyle aşağılamaya ve öyle göstermeye çalışanlara asla izin vermediğini vurgulayarak medeniyetimizi ve coğrafyamızı sömürüyle, kanla, gözyaşıyla boğmaya çalışanların yüzlerine gerçekleri haykırmaktan herhal ve şart altından dostların yanında yer almaktan çekinilmediğini ifade etti.

ZAFER YAKIN 

Açıklamalarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son gelişmeleri Aliyev'den dinlemenin mutluluk verdiğini belirterek zafere yaklaşıldığını Türkiye yükseldiği için bu kadar şimşekleri üstüne çektiğini belirtti.

TOPLUCA PİKNİK YAPILACAK

Suriye'deki zulme, Irak'taki bölünmüşlüğe, Libya'daki çarpıklığa, Doğu Akdeniz'deki hırsızlığa ses çıkarılmasaydı kimsenin Türkiye'yi hedef almayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ayın 15'inde Cumhur İttifakı olarak Devlet Bahçeli ile Kuzey Kıbrıs'ta olacaklarını törenlerden sonra Kapalı Maraş'ta topluca piknik yapılacağını vurguladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732