Cumhurbaşkanı Erdoğan saati açıkladı! Kritik toplantı bugün yapılacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirilecek kritik toplantının saatini açıkladı.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 27.01.2021 14:59:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Binlerce kişinin merakla beklediği kritik toplantı için Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜNLÜK PROGRAMINI AÇIKLADI

"Mesaimize Ankara’da devam ediyoruz." diyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Saat 12’de AK Parti’mizin TBMM grup toplantısında gündemdeki konulara değineceğiz. Saat 2’de genel merkezimize geçerek partimizin Erzincan ve Erzurum il kongrelerine canlı bağlantı ile iştirak edeceğiz. Grup toplantısı ve il kongrelerimizi sosyal medya hesaplarımdaki canlı yayınlardan da takip edebilirsiniz. " dedi.

2017/12/21/erdoan.jpeg

SAAT 3 BUÇUKTA YAPILACAK

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Ardından, saat 3 buçukta Külliye’de Yüksek İstişare Kurulu toplantımızı yapacağız. Hepinize mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum. Kalın sağlıcakla... " ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732