Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yeni seferberlik başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kars ve Karaman kongrelerine videokonferans ile katıldı ve burada önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında yeni bir seferberlik başlatılacağını belirtti.

Gündem Yayın: 14 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.11.2020 23:06:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Kars ve Karaman kongrelerine videokonferans ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli bir açıaklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında yeni bir seferberlik başlatılacağını belirterek bu seferberliğin ekonomi, hukuk ve demokraside olacağını ifade etti.

AK Parti geçtiğimiz 18 yılda ülkemizi demokraside ve kalkınmada tarihinde görülmemiş hizmetlerle, yatırımlarla, eserlerle tanıştırdığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan inşallah önümüzdeki dönemde de daha büyük başarılarla milletimizle birlikte hedeflerimize yürümeye devam edileceğini vurguladı.

SEFERBERLİK BAŞLATILACAK

Ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında milletin bu kritik dönemde salgınla mücadele için uygulamaya konulan düzenlemelere riayet etmelerini beklediğini Avrupa'dan ABD'ye kadar dünyada salgınla mücadele edemeyen ülkelerin yeniden içe kapanmaya başladığı ifade edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında "Amacımız vatandaşımıza eziyet etmek değil onun sağlığını korumaktır. Daha dün Tekirdağ'da yeni bir şehir hastanesi açtık." ifadelerine yer vererek muhteşem hastane ile sağlık altyapısının gücü sayesinde şimdilik hastanelerimizde ve vakalara müdahalede sıkıntı yaşanmadığını mevsim itibarıyla, soğuk algınlığı artacağını tedbir alınmazsa bu yükü taşımakta zorlanılabileceğini vurguladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732