Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 72 ilde tamamlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ordu ve Şanlıurfa İl Kongrelerinde açıklama yaptı.

Gündem Yayın: 17 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.02.2021 18:27:37
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşanı Erdoğan AK Parti Ankara 7.Olağan İl Kongresi, Ordu – Şanlıurfa İl Kongrelerinde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

Bugün Ankara İl Kongremizle beraber, Ordu ve Şanlıurfa il kongrelerimizi de gerçekleştiriyoruz. Kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bugünkü il kongrelerimizle birlikte 72 il kongremizi tamamlamış oluyoruz. 24 Şubat’ta İstanbul İl Kongresi’yle bu işi sona erdireceğiz. Mart sonunda 7’nci Olağan Büyük Kongremize yoğunlaşacağız. Kongrelerimzii arzu ettiğimiz şekilde yapamasak da coşkumuzda, heyecanımızda hiçbir eksiklik yaşanmıyor.

Kongrelerimiz vesilesiyle bir taraftan kardeşliğimizi güçlendirirken, diğer taraftan kadrolarımızı yenilemeye çalışıyoruz. Bir kez daha gördüm ki AK Parti, Türkiye’nin en dinamik, en kuşatıcı 11 milyon üyesiyle temsil kabiliyeti en yüksek siyasi hareketidir. Her seferinde iftiranın dozunu biraz daha artırsalar da milletimizin teveccühünün önüne geçemiyorlar. AK Parti’de siyaset yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Birlik ve beraberliğimizin güvencesi olan Cumhur İttifakı da her geçen gün daha da güçleniyor.

KILIÇDAROĞLU’NA ZEHİR ZEMBEREK CEVAP: TERBİYESİZ ADAM

Biz bu yolda gözlerini kırpmadan şahadete koşan yiğitlerin fedakarlığıyla yürüyoruz. Biz bu yolda dağları teröristlere dar eden kahramanların cesaretiyle yürüyoruz. 534 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır Annelerinin sabrıyla yürüyoruz. Bay Kemal acaba sen o Diyarbakır Anneleri’nin feryatlarını duydun mu? Utanmadan, sıkılmadan 13 şehidimizle ilgili olarak ‘Bunun sorumlusu Cumhurbaşkanıdır’ diyorsun. Ya sen ne yüzsüzsün… Sende yüz yok mu? 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere ‘Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı’dır’ nasıl diyorsun? Terbiyesiz herif.

SANA BAKANLARIMI GÖNDERDİM AMA SEN BUNA LAYIK DEĞİLSİN

Sana Savunma Bakanımı, İçişleri Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin. Utanmadan, sıkılmadan Cumhurbaşkanı’na fatura kesmeye kalkıyorsun. Sen teröristlerle el ele kol kola Ankara’dan İstanbul’a yürüyebilirsin. Ama biz Cudi’de, Tendürek’te mücadelemizi sürdüreceğiz. Sen de tribünlerden seyret.Biz bu yolda ‘Ağlayarak teröristi sevindirmeyeceğim’ diyen şehit babalarının asaletiyle yürüyoruz. Biz bu yolda 15 Temmuz gecesi tanklara meydan okuyan kadınlarımızın dirayetiyle yürüyoruz. Sen tankların arasından Bakırköy Belediyesi’ne giden ürkek, korkak bir adamsın.

TERÖRİST DİYEMEZ VE DEMEYECEK

Hırsları için Türkiye düşmanlarına el açanlara inat vakarımızndan, onurumuzdan taviz vermedik. Bölücü örgüt yandaşlarına koltuk değnekliği yapanlara inat, biz mücadeleyi milletimiz için yapıyoruz. Bay Kemal şu teröristlere bir gün terörist de be. Diyemez. Niye, onlarla ortak. Diyemez ve demeyecek. Biz gümbür gümbür, üzerine üzerine gidiyor bunları çökertiyoruz. ‘PKK’nın Suriye uzantısını terör örgütü olarak görmüyorum’ diyenler Bay Kemal ve yandaşlarıdır. Bize bunlar terörle mücadele dersi veremez. Biz siyaseti ülke ve millet düşmanlarına şirinlik için değil, can borcumuz olan aziz milletimize hizmet için yapıyoruz.

BUNLARI ÖNÜNE KOYACAĞIZ MERAK ETME

 
Kılıçdaroğlu ve şurekası bilsin ki, baş veririz ama baş eğmeyiz. Her karşısında bir şehidin yattığı bu cennet vatanı canımız pahasına, FETÖ’cü hainlere de, PKK’lı katillere de, DEAŞ’lı canilere de teslim etmedik. Biz bu yola kefenimizi giyip çıktık. Bugünlere birilerinin ihsanıyla değil, nice katil sürüleriyle mücadele ederek geldik. Sen önce kademelerindeki DHKP-C’lileri temizle ey Kılıçdaroğlu. Bunları önüne koyacağız, merak etme.

“KABİNE TOPLANTISINDA ALDIĞIMIZ KARARLARI AÇIKLAYACAĞIZ”

Koronavirüsle mücadelenin sancılı sürecinde AK Parti kadrolarının daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerekiyor. Birçok kardeşimizi ebediyete uğurladık. Burhan hocamızı uğurladık, Kadir abimizi uğurladık. Birçok mesai arkadaşlarımızı uğurladık. Salgın şartlarının insanımızı çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya bıraktığını biliyoruz. Devlet olarak hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Aşılamada 5 milyon 200 bini bulduk ve yoğun bir şekilde de kampanyamız devam ediyor. O çok büyük olduğunu söyleyenlerin falan böyle bir durumu yok ama biz başardık. Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732