Çukur'da bomba transfer! Diziye katılan yeni isim dengeleri değiştirecek

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a bir bomba transfer daha. Diziye 'Namık' karakteriyle katılacak olan Yıldırım Şimşek dengeleri değiştirecek

Yayın: 11 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 11.11.2020 01:06:18
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Show TV'nin seyircileri ekranları başına kilitleyen dizisi Çukur'a yeni bir isim daha geliyor. Sinan Öztürk'ün yönettiği ve 125. bölümde ekrana veda edecek dizinin kadrosuna "Namık" karakteriyle Yıldırım Şimşek katılıyor.

DENGELER DEĞİŞECEK

Daha önce Çarpışma, Elimi Bırakma ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol alan Yıldırım Şimşek "Çukur"un ekibine dahil oldu. Gökhan Horzum'un yazdığı Ay Yapım imzalı dizide Namık rolüne hayat verecek olan başarılı tiyatrocu, dengeleri değiştirecek.

Çukur'da bomba transfer! Yeni isim dengeleri değiştirecek

YILDIRIM ŞİMŞEK KİMDİR?

Yıldırım Şimşek, 1969 yılında Ankara'da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Şimşek, 2001 yılında Hiçbir Yerde dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Deniz Yıldızı, Çarpışma, Elimi Bırakma ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi yapımlarda rol alan Yıldırım Şimşek, bir çok dizide rol aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732