Corona virüs salgını 10 Aralık'ta rüya oluyor!

ABD Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Alex Azar coroına virüsü salgını hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Azar açıklamalarında her şeyin yolunda gitmesi durumunda Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci çiftinin yönettiği BioNTech şirketi ile Amerikan ilaç şirketi Pfizer'in geliştirdiği aşının 10 Aralık'tan sonra dağıtıma başlanabileceğini vurguladı.

Gündem Yayın: 25 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.11.2020 10:58:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

ABD Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Alex Azar bir basın toplantısı düzenleyerek corona virüsü salgını hakkında değerlendirmelerde bulundu. Azar açıklamalarında Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci çiftinin yönettiği BioNTech şirketi ile Amerikan ilaç şirketi Pfizer'in geliştirdiği aşı için bir tarih verdi.

KRİTİK TARİH 10 ARALIK

Azar açıklamalarında her şeyin yolunda gitmesi durumunda 10 Aralık'tan sonra aşının dağıtımına başlanacağını belirtti. Ayrıca Azar açıklamalarında AstraZeneca İngiltere ve Brezilya’daki klinik deneylerinden umut verici veriler sunduğunu belirterek AstraZeneca’dan 300 milyon doz aşı satın almak konusunda anlaşma olduğunu bildirdi. 

YAPILAN AÇIKLAMA 

 

ABD Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Alex Azar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Her şey yolunda giderse, birkaç hafta içinde, 10 Aralık’tan hemen sonra tescillenmiş aşının dağıtımına başlayabiliriz. Öte yandan AstraZeneca İngiltere ve Brezilya’daki klinik deneylerinden umut verici veriler sundu. AstraZeneca’dan 300 milyon doz aşı satın almak konusunda anlaşmamız var"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732