Çok sayıda yaralı var: Savaş alanına döndü!

Şanlıurfa'da korkunç bir kavga çıktı. Tüfekli, bıçaklı, taşlı, sopalı kavgada olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yayın: 03 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2021 16:17:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

Şanlıurfa Paşabağı Mahallesi'ndeki Güvenlik Şube Müdürlüğü önünde korkunç bir kavga çıktı.

MAHALLE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada husumetli Gezen ve Gezmiş ailelerinin fertleri mahalleyi savaş alanına döndürdü.

KADIN, ÇOCUK AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu onlarca kişi, birbirlerine tüfek, taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgayı, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden çıkan polisler ayırmaya çalıştı. Polisler uyarılara rağmen taraflar kavgayı sonlandırmayınca havaya uyarı ateş açtı.

640xauto-1.jpg

10 KİŞİ YARALANDI 40 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güçlükle sonlandırılan kavgada yaralanan 10 kişi, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karıştığı belirlenen 40 kişi ise polisler tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınarak sağlık kontrolü için hastaneye götürülen kadın şüphelilerden birisi, '‘Kanımız yerde kalmadı' dedi. Kavga sırasında park halindeki 4 araçta hasar oluştuğu görülürken, yaşananlar ise güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

Polis, yaşananların ardından olay yerine ile hastanede yeni bir kavga yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732