CHP Heyetinden Esnaf Ziyareti .

CHP Ekonomi heyeti, Erzurum'da esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını, taleplerini dinlemek için cumhuriyet caddesinde Esnafların derdini dinledi.

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 22:34:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

CHP Genel merkezî ve il örgütleri ile birlikte hemen hemen ülke genelinde halkın,esnafın ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK)ile bir araya gelerek nabız yoklaması yapıyor. Erzurum'a da güçlü bir heyet ile gelen partililer, CHP Genel Başkan yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi başkanlığında esnaf, vatandaş ve Erzurum Ticaret Odasını (ETO) ziyaret etti.Tek tek vatandaşlarla sohbet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve çeşitli illerden gelen CHP milletvekilleri, “Vatandaş ve esnaflara asla umudunuzu kaybetmeyin, bu sıkıntılar en yakın zamanda hatta ilk seçimde bitecek.”dedi.

‘TUİK’in Verileri Doğru Değil!’

TUİK’in açıkladığı verilere inanmadığını vurgulayan bir vatandaş,"Ben cebimdeki parama ve ettiği değere bakarım; yüz TL ile artık bir poşet bile dolmuyor.” diyerek dert yandı. Genel Başkan Yardımcısı  İlgezdi ile bir kadın vatandaş arasında geçen diyalog heyeti ve vatandaşları duygulandırdı. Emekli bir öğretmenin eşi  olduğunu belirten vatandaş, "Ben çocuklarıma meyve alamıyorum bu yaz gününde." diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi,"Tüm bu sorunların farkındayız, Ülke genelinde; emekli, işçi, memur bütün vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyor ve bunun için sürekli çalışıyoruz." şeklinde konuştu.İlgezdi, Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir ayakkabı boyacısına ayakkabılarını boyatırken keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.Heyet Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik ile basına kapalı bir görüşme yaptı.Farklı gruplar haline ayrılan vekiller, Erzurum merkez ve ilçelere giderek, odalardaki durumu, istekleri ve sorunları halkla buluşarak  değerlendirmelerde bulunuldu.

İbrahim Uludağ (Ajansturkhaber)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732