CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NDAN KADIKÖY TURU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pandemi nedeniyle yaklaşık bir yıldır kapalı olan ve pandemiden en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen esnafın dertlerini dinledi. Kılıçdaroğlu, Kadıköy Tarihi Çarşı’da, henüz kepengini açamamış bir dükkanın önünde esnafla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 15:48:14
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

HP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat Sanat Kütüphanesi (TESAK)’ta, Kadıköy’de açılması planlanan Kent Belleği Müzesi ile ilgili düzenlenen proje sunumunu izledi. Kılıçdaroğlu’na ziyareti sırasında CHP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da eşlik etti. Basına kapalı olarak düzenlenen proje sunumunun ardından Kılıçdaroğlu ve yanındaki heyet Kadıköy çarşısında dolaştı, esnafla selamlaştı.    

KAPALI KEPENK ÖNÜNDE DERT DİNLEDİ 

Ziyaret sırasında dertlerini ve yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatmak isteyen yurttaşlar tarafından sık sık önü kesilen Kılıçdaroğlu, esnafla da bir araya geldi. Yurttaşların ve gazetecilerin yoğun ilgisi arasında ilerleyen Kılıçdaroğlu, kendisini dükkanına davet eden esnafları da geri çevirmedi. Kadıköy’de uzun zamandır kepenklerini açamayan, kirasını ödemekte zorlanan esnafın dertlerini kapalı olan bir kepenk önünde dinledi. Kılıçdaroğlu, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, bir süre sonra Türkiye’nin bütün koşulları değişecek, daha iyi, daha demokratik bir atmosfer olacaktır. Esnafın da, sanayicinin de, sokaktaki satıcının da rahat edebileceği daha güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz.” dedi. 

“Varolan iktidar otursun kalksın Cumhuriyet Halk Partili belediyelere dua etsin. CHP’li belediyeler olmasa Türkiye’de gerçekten ciddi bir kaos çıkar. İnsanların evine ekmek götüremediği bir düzen olur mu? Kadıköy Belediyesi de elinden geleni yapmaya çalışıyor, onun da bütçesini zorluyor. İBB de kendine yansıyan şikayetleri karşılamaya çalışıyor. Ama moralimizi bozmayacağız.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732