Cengiz Kurtoğlu gittiği restoranda iş insanına bıçakla saldırdı! O anlar saniye saniye kaydedildi

İstanbul Sarıyer'de bir restoranda bulunan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, mekana gelen iş insanı Mustafa Can ile tartışma esnasında servis bıçağıyla saldırdı. Zorlukla sakinleştirilen Kurtoğlu'nun o anları güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Diğer taraftan Mustafa Can ise yüzünden yaralandı.

Gündem Yayın: 24 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.11.2021 22:47:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sarıyer İstinye'de bulunan bir restoranda saat 23.45 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre iş insanı Mustafa Can, bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için İstinye'de bulunan restorana gitti. Daha sonrasında restoranda bulunan Cengiz Kurtoğlu ile aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

SERVİS BIÇAĞIYLA SALDIRDI

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Kurtoğlu, iş insanı Mustafa Can'a servis bıçağıyla saldırdı. Olaydan sonra çevredekiler araya girerek duruma müdahale etti.

İŞ İNSANI YÜZÜNDEN YARALANDI

Olay yerine gelen ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Cengiz Kurtoğlu gözaltına alınırken yüzünden yaralanan Mustafa Can, ünlü sanatçıdan şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen Cengiz Kurtoğlu'nun ilk ifadesinde, Orhan Gencebay'a ve diğer sanatçılara hakaret ettiği için tartıştığını söylediği iddia edildi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Sarıyer'de Cengiz Kurtoğlu ile iş insanı arasındaki kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, masada oturdukları sırada tartışma yaşandığı ve çevredeki vatandaşların araya girmeye çalıştığı ve ünlü sanatçının güçlükle sakinleştirildiği görülüyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732