Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun oldu

Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük koltuğuna Bülent Uygun getirildi. Ankara'da bugün bir araya gelen Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ile Bülent Uygun her konuda anlaştı. Taraflar el sıkışıp projeleri konuşurken resmi imzanın pazartesi günü Rize'de atılması bekleniyor.

Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 17:33:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Hasan Kartal, teknik direktör Bülent Uygun ile anlaşma sağladıklarını söyledi.

"RESMİ İMZALARI YARIN RİZE'DE ATACAĞIZ"

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marius Sumudica ile yollarının ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları olduğunu hatırlatarak, "Yaptığımız görüşmelerde takıma katkı sağlayacağına inandığımız Bülent Uygun ile anlaşma sağladık. Bülent hoca ile 1,5 yıllık anlaşma hazırladık. Bir aksilik olmazsa resmi imzaları yarın Rize'de atacağız" diye konuştu.

Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Bülent Uygun oldu

SON OLARAK DENİZLİSPOR'U ÇALIŞTIRDI

Kartal, camianın birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğunu, herkesin Uygun'a destek vermesi gerektiğini kaydetti. Son olarak Denizlispor'u çalıştıran Bülent Uygun, 4 Temmuz 2020'de görevinden ayrılmıştı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732