Cartoon Network'ün ödülü 23 Nisan yarışması başladı!

Eğlenceli ve yeni çizgi filmlerin kanalı Cartoon Network, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da birbirinden özel sürprizlerle kutluyor.

Spor Yayın: 09 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.04.2021 14:20:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cartoon Network Büyük Ödüllü 23 Nisan Yarışması’nda, sorulara en yaratıcı yanıtları veren 10 çocuk akülü araba, elektrikli scooter mini fotoğraf makinesi, tablet, taşınabilir bilgisayar ve akıllı kol saati ödüllerinden birini kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca kazanan herkese Vonka Maşa ile Koca Ayı vitamin seti hediye edilecek. 

 

Cartoon Network, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sürprizlerle dolu yarışmayla kutluyor.  7 -28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmada 23 Nisan ile ilgili sorulara en yaratıcı yanıtları veren şanslı 10 çocuk akülü araba, elektrikli scooter, mini fotoğraf makinesi, tablet, taşınabilir bilgisayar ve akıllı kol saati ödüllerinden birini kazanacak. Ayrıca kazanan her çocuğa ödülleriyle birlikte bu zor günlerde bağışıklıklarını koruyabilsinler diye Vonka Maşa ile Koca Ayı vitamin seti de hediye edilecek.

 

Sürprizler yarışmayla sınırlı değil!

Cartoon Network’ün ilk yerli çizgi filmi Kral Şakir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm gün boyunca televizyonda yayınlanacak. Ayrıca Kral Şakir’in en sevilen bölümleri de üç gün boyunca Cartoon Network Youtube kanalında çocuklarla buluşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732