Caner Erkin'in ardından Ozan Tufan'ın kadro dışı kalmasına Avrupa'ya transferi engel oldu

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile birlikte Ozan Tufan da topun ağzındaydı ancak bu yaz Avrupa'ya satılması planlandığı için sadece kulübeye çekildi.

Yayın: 03 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.03.2021 15:18:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Caner ErkinFenerbahçe'nin Göztepe'ye yenildiği maçın son anlarında oyundan çıktığı sırada kulübeye el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Erol Bulut, geçmişte de benzer hareketlerde bulunan tecrübeli oyuncuyu kadro dışı bırakmak istediğini Emre Belözoğlu'na iletti.

Ali Koç da detayları çarşamba günü Samandıra'da öğrenip onay verirken, Belözoğlu son kararı, "Bunu yapmak zorundayız" diyerek Caner'e bildirdi. Ozan topun ağzındaki diğer isimdi, ancak bu yaz Avrupa'ya satılması planlandığı için, değer kaybetmemesi amacıyla sadece kulübeye çekildi.

 

CANER KADRO DIŞI KALMAYA DEVAM EDECEK

Trabzon maçı kazanılmasaydı daha radikal bir kararla, 7-8 kişilik oyuncu listesine para cezası kesilecekti. Yönetim, Trabzon galibiyeti sonrası Erol hocanın arkasında durduğunu göstermek ve oyunculara gözdağı vermek adına, Caner'i kadro dışı tutmaya devam edecek. Ancak pozitif havanın bozulmaması ve kamuoyunun süreci daha fazla kurcalamaması için, "Kadro dışı" ifadesi yerine, daha yumuşak bir geçiş yapıldığı öğrenildi.

(Fanatik)

Caner Erkin'in ardından Ozan Tufan'ın kadro dışı kalmasına Avrupa'ya transferi engel oldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732