Candan Erçetin ""Bir Başkadır Benim Memleketim"

Candan Erçetin ""Bir Başkadır Benim Memleketim" Sahnesinde ağırladığı sanatçılarla, eşsiz lezzetleri ve boğaz manzarasıyla yılın popüler mekanları arasına giren Jolly Joker Private, güçlü sesi ve zerafeti ile dinleyenleri kendine hayran bırakan Candan Erçetin'e ev sahipliği yaptı.

Yayın: 06 Şubat 2022 - Pazar - Güncelleme: 06.02.2022 16:41:20
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Şarkılarıyla hem hüzünlendiren hem eğlencenin doruğuna çıkaran Candan Erçetin'e izlemeye gelenler de hep bir ağızdan eşlik etti. 

Candan Erçetin kapanışta Türkiye'ye olan sevgisini dile getirerek "hepimiz aynı yönden bakmayı becebiliyoruz. İyi ki burada dogduk, iyi ki burada yaşıyoruz"  ifadelerinin ardından "Memleketim" şarkısını söyledi.

Lezzeti ve canlı müziği bir arada sunan ve yoğun ilgi gören Jolly Joker Private,  gelecek hafta üç gece boyunca Sevgililer Günü'ne özel aşk dolu programa ev sahipliği yapacak. 11 Şubat Simge, 12 Şubat Berkay, 14 Şubat Erol Evgin Jolly Joker Private sahnesinde olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732