Burak Yılmaz İstemi Atilla, Kızlarıyla Birlikte Fransa'ya Yerleşti

Olaylı bir ayrılık yaşayan futbolcu Burak Yılmaz ile İstem Atilla'nın barışma iddiaları doğrulandı. Çift, ailecek çektikleri fotoğrafı sosyal medyadan yayınladı. İstemi Atilla, yıldız golcünün Lille'e transferi sonrası kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti.

Yayın: 10 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.09.2020 12:15:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Fransa'nın Lille takımında oynayan ünlü futbolcu Burak Yılmaz, eşi İstem Atilla ile iki sene önce boşananarak ayrılmıştı. Çiftin ayrılığı uzun sürmedi.

Tekrardan bir araya gelen Yılmaz ile Atilla, çok mutlu. Kızları Nazlı, Derin ve eşiyle Fransa'ya giden Yılmaz, önceki akşam ailesiyle birlikte pozlar verip tekrardan bir arada oldukları için "Çok şükür" dedi.

Burak Yılmaz İstemi Atilla, Kızlarıyla Birlikte Fransa'ya Yerleşti

Tecrübeli golcüyle Fransa'ya yerleşen İstemi Atilla'nın tüm buzları eritti. Burak Yılmaz'ın yapmış olduğu bu paylaşım, yıldız futbolcunun hayranlarını da mutlu etti.

TAZMİNATI ÖDEMEYİNCE İCRALIK OLMUŞLARDI

Yılmaz ile İstem Atilla'dan şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle 2018'yılında boşanmıştı. Mahkeme, ünlü futbolcunun eşine 1.3 milyon lira tazminat ve aylık 10 bin lira nafaka ödemesine karar vermişti. Ödemeleri yapmadığı iddia edilen Yılmaz ile Atilla bu olaydan sonra bir de icralık olmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732