Burak Elmas, Erden Timur'un Galatasaray'a başkan olmasını istedi

Galatasaray, 725 milyon TL'ye 5+5 yıllığına stadın isim hakkını NEF'e sattı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, basın toplantısında açıklama yaptı. Burak Elmas, çarpıcı ifadeler kullandı. Elmas, "Erden Bey'in zamanı gelince Galatasaray'a başkan olmasını isterim" ifadelerini kullandı.

Yayın: 12 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 12.10.2021 13:17:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Galatasaray stadı, resmen Ali Samiyen Spor Kompleksi Nef Stadyumu oldu. Düzenlenen imza töreninde Başkan Burak Elmas ve NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yer aldı. Burak Elmas, Erden Timur hakkında övgülü dolu sözler kullandı, bir gün Galatasaray'a başkan olmasını istedi.

"ÇOK İYİ GALATASARAYLI"

Burak Elmas, Erden Timur hakkında, "Seçim döneminde Galatasaray taraftarına sözler vermiştik, yerine getirmek için çabalıyoruz. Sözlerden bir tanesi de stat isim hakkıyla yeni sözleşmeydi. Sevgili Erden Timur, Galatasaray'a en iyi teklifi sundu. Erden Timur içimizden biri, çok iyi bir Galatasaraylı" dedi.

"EN BÜYÜK SPONSORLUK"

Burak Elmas, yeni sponsorluk anlaşmasının önemi hakkında, "Galatasaray tarihinin en iyi stadyum sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Bir önceki stadyum isim anlaşması 30 milyon TL artı KDV'ydi. Türk spor tarihinin en büyük stadyum isim sponsorluğu oldu" değerlendirmesini yaptı.

"BAŞKAN GÖRMEK İSTERİM"

Erden Timur'u Galatasaray başkanlığı koltuğunda görmek istediğini belirten Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Erden Bey'i ilerleyen yıllarda inşallah başkan olarak görmek isterim. Zamanı gelince başkan olmasını isterim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732