Bu mağazada para değil “Sevgi” geçiyor

Sevgi Mağazası açılıyor

Yayın: 11 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 11.01.2021 16:53:42
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Lüleburgaz Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için “İyilik Elden Ele” sloganıyla hazırladığı “Sevgi Mağazası” önümüzdeki günlerde açılıyor. Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) açılacak olan ikinci el kıyafet ve ayakkabı mağazası olan “Sevgi Mağazası’ndan” ihtiyaç sahibi vatandaşlar muhtarlıklardan alacakları gerekli belgeleri yanlarında bulundurmak kaydıyla ücretsiz bir şekilde faydalanacak. Öte yandan eşya yardımında bulunmak isteyenler LYKA’ya bizzat başvurabilecek. 

 

Korona virüs salgınında hazırladığı destek paketleriyle vatandaşının yanında yer alan Lüleburgaz Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmette bulunan Sevgi Mutfağı’nın ardından bir önemli yatırımı daha faaliyete sokmaya hazırlanıyor. Belediye, önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği ikinci el giyim ve ayakkabı mağazası Sevgi Mağazası’nı hizmete sokacak. 

 

“İyilik elden ele”

 

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün bünyesinde faaliyet gösterecek olan Sevgi Mağazası “İyilik Elden Ele” sloganıyla hizmet verecek. Lüleburgaz Belediyesi tarafından vatandaşlardan teslim alınan kıyafet ve ayakkabılar, uzun sterilizasyon ve temizlik işlemlerinin ardından raflarda yerlerini alırken, söz konusu ürünler çok yakın bir zamanda ihtiyaç sahibi vatandaşların alımına açık olacak. 

 

Üç ayda bir kıyafet ve ayakkabı verilecek

 

LYKA’da hizmete başlayacak olan Sevgi Mağazası, haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde açık olacak. Mağazadan faydalanabilecek olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, 3 ayda bir kıyafet ve ayakkabı alabilecek. 

 

O belge yeterli olacak

 

Sevgi Mağazası’ndan faydalanmak isteyen vatandaşların bağlı bulundukları mahalle muhtarlıklarından “Fakirlik Kağıdı” almaları ve yanlarında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Kimlik Kartı’nın bulunması yeterli olacak.

 

Yardımlar LYKA’ya yapılabilecek

 

Lüleburgaz halkının desteğiyle faaliyetini sürdürecek olan Sevgi Mağazası’na eşya yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar, eşyalarını Sevgi Mağazası’na bizzat teslim edebilecek. 

 

.

.

 

 

 

.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732