Boupendza'nın transferi konusunda Hatayspor ile anlaşan Krasnodor, golcü futbolcuyla anlaşma sağlayamadı

Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza'nın transferi konusunda Hatayspor, Krasnodar ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Rus ekibi, golcü futbolcuyla yapılan görüşmelerden istediği sonucu alamadı ve sözleşme imzalanmadı.

Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 14:29:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu sezon attığı gollerle lige damga vuran ve 300 bin euro karşılığı geldiği Hatayspor'dan tarihi bir bedele Krasnodar'a transfer olması beklenen Aaron Boupendza'nın transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı.

KRASNODAR İLE HATAYSPOR ANLAŞMAYA VARMIŞTI

İki gün önce Hatay'a gelen ve Hatayspor ile görüşen Krasnodar kulübü yetkilileri, 8 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satışın karından yüzde 20 pay koşullarıyla Aaron Boupendza için Hatayspor ile anlaşmaya varmıştı.

 

Boupendza'nın transferi konusunda Hatayspor ile anlaşan Krasnador, golcü futbolcuyla anlaşma sağlayamadı

BOUPENDZA'NIN İSTEKLERİNİ KARŞILAYAMADILAR

Kulüplerin anlaşması sonrası Boupendza ile görüşen Krasnodar yetkilileri, 24 yaşındaki golcü futbolcu ile anlaşamadı. Bazı isteklerinin kabul edilmediğini ve bu şartlarda imza atmayacağını Krasnodar'a bildiren Boupendza, Hatayspor yönetimine de takımda kalmak istediğini söyledi.

TALEPLERİ KABUL EDİLMEDEN TRANSFER OLMAYACAK

Boupenza , taleplerinin kabul edilmemesi halinde Krasnodar'a transfer olmayacağını da Hatayspor kulübüne iletti. Süper Lig'de 6. sırada yer alan Atakaş Hatayspor'da Boupendza'nın 18 golü var. 24 yaşındaki futbolcu, gol krallığında ilk sırada yer alıyor.

(NTVSPOR)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732