Bizim Kızanlar’ı ABD’den dahi izlediler

“Belediyenin müzisyenlere destek programı yurtdışından da izlendi”

Yayın: 16 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 16.01.2021 14:08:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin yanında olmak ve onların sesini duyurmak amacıyla hayata geçirdiği Youtube ve Facebook üzerinden yayınlanan “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve ABD gibi ülkelerden de izlendi. Trakya’nın dünyaca ünlü zurna üstadı Ahmet Özden’in konuk olduğu program 40 binden tekil kullanıcıya ulaşırken programda Özden çaldığı parçalarla ekranların başındaki izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. 

 

Korona virüs salgınında hem müzisyenlere destek olmak hem de seslerini duyurmak için “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” canlı yayınını hayata geçiren Lüleburgaz Belediyesi’nin bu haftaki konuğu sadece Lüleburgaz’ın değil Trakya’nın dünyaca ünlü zurna üstadı Ahmet Özden oldu. Ekibiyle birlikte programa konuk olan Özden, zurnasıyla hayat verdiği parçalarla ekranlarının başındaki izleyiciye unutulmaz anlar yaşattı. 

 

Hem duygulandırdı hem neşelendirdi

 

Programa birbirinden güzel iki parçayla giriş yapan Ahmet Özden canlı yayın boyunca çaldığı parçalarla izleyenleri hem duygulandırdı hem neşelendirdi. Atatürk’ün ve Lüleburgaz’ın sevilen değerlerinden merhum Sırtlan Ahmet’in sevdiği Selanik Türküsü’nü de çalan Özden kulakların pasını sildi. 

 

40 bin kişiyi aştı

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin Facebook ve Youtube sayfalarından canlı olarak paylaşılan program sadece birkaç saat içinde 40 binden fazla tekil kullanıcıya ulaştı. Program Lüleburgaz’ın sınırlarını aşarken ABD’den dahi programı takip eden müzikseverler oldu. Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta Cuma günü saat 21.00’de canlı yayınlanan “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından izlenebilir. Programları kaçırmak istemeyen müzikseverler Youtube kanalına abone olabilir. 

 

 

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732