Binali Yıldırım Kovid-19 Virüsüne Yakalandı

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım' Kovid-19 virüsüne yakalandığı doğrulandı.

Gündem Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 16:57:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Binali Yıldırım Vücut kırgınlığı sebebiyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler neticesinde Kovid-19 testimizin neticesi pozitif çıkmıştır.

Ankara Şehir Hastanesi’ne giden Binali Yıldırım’a yapılan Kovid-19 test neticesi pozitif çıktığı iddia edilmişti. İddia bizzat Binali Yıldırım tarafından doğrulandı. Yıldırım twitter hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundu;

Binali Yıldırım Kovid-19 Virüsüne Yakalandı

Vücut kırgınlığı sebebiyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler neticesinde Kovid-19 testimizin neticesi pozitif çıkmıştır.

Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.

Eren Erdem; AK Parti’li İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Kovid-19 enfekte olduğunu öğrendim. Kendisine ve şu an enfekte olup tedavi gören tüm yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

İbrahim Kalın; Binali Yıldırım beye ve kıymetli eşi Semiha hanıma acil şifalar diliyorum. Bu süreci en kısa zamanda atlatacaklarına inanıyorum. Dualarımız sizinle. Rehavet ve panik yok. Tedbirleri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik hayati önemdedir.

Temel Karamollaoğlu; Kovid-19 testi pozitif çıkan Sn. Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenab-ı Allah'tan en kısa zamanda kendilerine şifa vermesini niyaz ediyorum.

KAYNAK: kamupersoneli.net

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732