BİN DOĞRU BİR FİTNE İÇİNDİR

Son zamanlara sık sık Osman Pamukoğlu ile ilgili paylaşımlara denk geliyorum. Bu konuda benim de söyleyeceklerim var. Anlatamayıp içimde kalanlar… Hakkını yemeyeyim, doğuştan Türk Milliyetçisi olsam da "UNUTULANLAR DIŞINDA YENİ BİRŞEY YOK " kitabı bende bambaşka ufuklar açtı.

Siyaset Yayın: 12 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.03.2021 19:56:59
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News
 Basında duyduğum, okuduğum ve sayıdan ibaretmişçesine verilen şehit haberlerinin asıl hikâyelerini okumak çok canımı yaktı. Doğal olarak, bir Türk milliyetçisi olmanın gereği olarak, mücadele etmeden savunduğum her fikrin boş ver yersiz olduğunu htim. 
Ne yapabilirim diye kendime her zaman sordum (Milli mücadeleyi düşününce, yaptıklarımı hiçbir zaman yeterli göremem) 
Neyse gel zaman git zaman Osman Pamukoğlu HEPAR adında bir parti kurdu. Güvendiğim ve saygı duyduğum bir asker ve Türk Devletinin Türk Asker tarafından yönetilmesi gerektiğine olan inancım -ki bu hala böyledir benim için- beni HEPAR'a doğru sürükledi. Tabiri caizse koşa koşa İstanbul İl Başkanlığına gittim, hemen görev almak istediğimi, yapılabilecek ne varsa elimden geleni değil elimden gelenden fazlasını yapacağını söyleyip üye olmak istediğimi söyledim. Formlar dolduruldu vs vs İstanbul'da kadın kollarında görev aldım. Parti kurmak kolay ama yürütmek zor. Partinin parası yok, imkânları kısıtlı, genel merkezin bile kirası zor ödeniyor. Hepimizin pamuk elleri cebimizde. E malum vatan kurtaracağız, fedakârlık etmeden olmuyor. Rozetler, kupalar satıyoruz Para güçtür neticede. 
Bir yemekler düzenliyoruz, boğaza nazır, hani şu yemekle birlikte tabaktaki servisten daha çok çatalı kaşığı bıçağı olan restoranlarda. Amaç para toplamak tabii ki Lüksü severiz ve bence de bu ülkede en çok refahı hak edenler askerler. 
Kadın kollarından mason olduğu için yol verilenler falan da var, İstihbaratı da iyi çalışıyor. Sıkıntı yok yani… Dolayısıyla doğru yerde olduğuma inancım tam. Aradan aylar geçti parti üyelik kartım gelmedi, sordum soruşturdum. Bir de gördüm ki; yalnızca benim değil, birmilyonbeşyüzbin kişinin başvuru evrakları kayıp! Akıbetleri mi? O da meçhul! 
İyi de bu nasıl olabilirdi ki? Çok zor şartlarda görev yapmış biri, insan istihbaratına çok önem veren ve güvenlik zafiyetini asla kabul etmeyen biri olarak bildiğim Pamukoğlu Paşa daha partiye yapılan başvurulara sahip çıkamamış ya da çıkmamış! Ama gel gör ki; memleket yönetecek iddiasında! Düzenlenen yemeklerde deste deste paralar partiye açıktan bağış adı altında kayıtsız elden ele gezdi. Bu paraların kaynağı belli de ne olduğu belli değil. Paşa bilmez mi ki para alan emir alır. Gerçi olup bitenin farkında olmayabilir çünkü kendisi bu yemeklerde alkol sınırı fazlaca aşıp ayakta durmakta ve hitap etmekte epeyce zorluk çekerdi 
Ya ayıkken nasıldı ki? Bir kitabında Milli mücadele kahramanı İpsiz Recep’e "İpsiz dediğin neyin nesi? Dini imanı para olan dürzünün biri. İpsiz Recep denilen cibilliyetsiz. Höst dürzü! Senden adam olmaz. Bak zürriyeti bozuk, kendi milletine ihanet eden adamsın. Ulan İpsiz! Sen denizanasından bile kaypak bir yaratıksın" diyerek hakaret etmesine ne demeli? 
Hele savunması (bunun savunulacak ne gibi tarafı varsa!) ise kaş yaparken göz çıkarır nitelikte! Neymiş? Başka bir İpsiz Recep varmış ben onu anlatmak istemiştim! Yaşamını sahada geçirmiş, psikolojik savaş eğitimlerine varan kurmaylık okullarından geçmiş bir generalin söyleyeceği sözler mi bunlar? Bin düşünüp bir konuşmak çoğu insan için geçerliyken, toplumun önüne rol model olarak çıkan insanların milyon kez düşünmesi gerekmez mi? Hele hele birkaç yıl önce Doğu Perinçek’i desteklemesi, arkasında durması nereye konabilir bilemem… Yoksa HEPAR, Amerikancı medyanın şişirmesiyle uçurulmaya çalışılan bir balon muydu? Bu balona güdümlü MHP’nin prangalarından kendini kurtarmaya çalışan yurtsever ülkücüleri bindirip, tepeden boşluğa atmak mıydı? Efsane komutan sağ kolu gibi yanında taşıdıklarının kim olduğunu, kime hizmet ettiğini bilemeyecek kadar beceriksizse iktidara talip olmamalıydı, yok bilip de göz yumdu ise bunun adı ne zafiyet ne acemiliktir. 
Adını siz koyun...
Bu kişi ve onu destekleyenlerin Azerbaycan üzerinden Türk Dünyası çerçevesinde yapılanma girişimleri başlatılmıştır. 
Aylin Çil
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732