Bilim Kurulu üyeleri Alman koronavirüs aşısı mı oldu?

Dün akşam canlı yayında Bakan Koca'nın açıklamaları sonrasında tüm Türkiye'yi ekranlara kilitleyen dönemli bir olay yaşandı.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2021 13:41:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Bakan Koca ve koronavirüse yakalanmamış Bilim Kurulu üyeleri koronavirüs aşısı oldu. Ancak ortaya şoke eden bir iddia atıldı.

 

Geçtiğimiz haftalarda Bakan Koca başkanlığında Bilim Kurulu toplantısı düzenlenmişti. Bilim Kurulu üyelerinin maskesiz ve mesafe kuralarına uymadan yaptıkları toplantı sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Konuyla ilgili Dr. Serdar Savaş flaş bir açıklama yaptı.

ÇÜNKÜ BİONTECH AŞISI OLDULAR

Uzman isim, konuyla ilgili yaptığı paylaşımında, "Bilim kurulu üyeleri çok kalabalık bir odada, bakan ve herkesin maskesiz, burun buruna muhabbet ettiğini görüyoruz. Korkmuyorlar mı? Hayır. Neden? Çünkü Biontech aşısı oldular" ifadesini kullandı.

TARTIŞMA KONUSU OLDU

Dün akşam canlı yayında Bakan Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin aşı olması gündem oldu. Bilim Kurulu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıda mesafesiz ve maskesiz olarak yan yana olması tepkilerin gelmesine neden oldu.

6 - 7 OCAK TARİHİNE AİT

Bazı kullanıcılar videonun eski bir tarihe ait olduğunu belirtse de, KJ'de geçen haberler geçtiğimiz hafta dünya genelinde yaşanan olayları anlatıyor. KJ'de Endonezya'da 6,4 şiddetinde meydana gelen deprem 7 Ocak, Brezilya'da meydana gelen helikopter kazası 6 Ocak tarihinde yaşanmıştı.

serdar-savas-alman-asisi.jpg

bilim-kurulu-maskesiz.jpg

bilim-kurulu-maske.jpg

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732