Beşiktaş’ta Koronavirüs Tedbirleri Denetimi Yapıldı

Beşiktaş’taki kafeler, restoranlar, kuaförler ve alışveriş merkezlerindeki işletmeler Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetlendi. Denetimler sonrası kuralların ihlal edilmesi durumunda işletmelere gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi.

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 20:15:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı “Koronavirüs Denetimleri” genelgesi kapsamında ülke genelinde ortak yaşam alanları sıkı bir şekilde denetleniyor.

Koronavirüs salgını sonrası faaliyetlerini dijital ortama taşıyan ve tüm planlarını pandemiye uygun olarak düzenleyen Beşiktaş Belediyesi de salgının ilk gününden bu yana semt pazarlarından ticari taksilere, ibadethanelerden restoranlara, oyun alanlarından pek çok alanda faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Beşiktaş’ta gerçekleştirilen Koronavirüs Denetimleri kapsamında Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve zabıta ekipleri ortak kullanılan alanları denetledi.

Denetimlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda işletme sahipleri, çalışanlar ve vatandaşlar uyarıldı. Ayrıca denetimlerin süreceği ve kurallara uyulmaması durumunda yasal prosedürlerin uygulanacağı belirtildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şu ifadeleri kullandı:

“Ekiplerimiz, kaymakamlık ve emniyet birimleriyle beraber sosyal mesafe ve hijyen denetimlerine devam ediyor. Salgınla mücadele sürecini dayanışma içerisinde atlatmak için komşularımıza gerekli hatırlatmaları yaparak, önlemleri titizlikle sürdürüyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732