Beşiktaş'ta Adem Ljajic kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'ta uzun süredir takımdan ayrılması gündemde olan Adem Ljajic kadro dışı bırakıldı. Siyah-beyazlı takımda yıllık 3.2 milyon euro maaş alan ve bir yıl daha sözleşmesi bulunan Sırp futbolcu Ljajic , yönetimle yaptığı görüşmede ayrılmak istemediğini dile getirdi. Bunun üzerine Beşiktaş kulübü çözümü futbolcuyu kadro dışı bırakmakta buldu.

Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 18:37:24
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

 

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması sürerken beklenen bir kadro dışı kararı geldi. Siyah-beyazlı kulüp, Adem Ljajic'in kadro dışı kaldığını resmen açıkladı.

"BUNDAN BÖYLE ÇALIŞMALARINA TAKIMDAN AYRI OLARAK DEVAM EDECEKTİR"

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Adem Ljajic, teknik heyetimizin değerlendirmesi doğrultusunda, bundan böyle çalışmalarına takımımızdan ayrı olarak devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732