Beşiktaş Sanatla İyileşecek

Beşiktaş Belediyesi, pandemi sürecinde zor günler geçiren komşularının hafta sonları rahat bir nefes alabilmesi için ‘’Beşiktaş İyileşecek’’ etkinlikleri düzenliyor.

Sanat Yayın: 06 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.09.2020 14:17:45
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Her hafta Beşiktaş’ın farklı bir parkında gerçekleşen tiyatro ve stand-up gösterilerine ilçe sakinleri sosyal mesafe kurallarına uyarak büyük bir beğeniyle katılım sağlıyor.

Beşiktaş Sanatla İyileşecek

Beşiktaş Belediyesi pandemi döneminde kültür ve sanattan uzak kalan komşuları için dopdolu bir program hazırladı. ‘’Beşiktaş İyileşecek’’ etkinlikleriyle her hafta sonu Beşiktaş’ın farklı bir parkında ilçe sakinleri tiyatro ve stand-up gösterilerini izleme şansı buluyor.

Beşiktaş Sanatla İyileşecek

Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen etkinliklerde katılımcıların ateşi ölçülüyor ve maske takılması konusunda sık sık uyarı yapılıyor.

Beşiktaş Sanatla İyileşecek

Bu hafta Sporcular Park’ında düzenlenen etkinlikte ilçe sakinleri BKM Abur Cubur Show - Stand-Up Gösterisi’yle Onur Atilla ve Doğan Akdoğan’ın sahne aldığı geceye yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş Sanatla İyileşecek

SANATIN YERİ VE ZAMANI OLMAZ

Gecede sahne alan Onur Atilla, “Sanatın yeri ve zamanı olmaz. Buna da hiçbir şey engel olamaz. Bu virüs de olsa su gibi akar ve yolunu bulur. Parkta, bağda, bahçede, ovada, platoda da olsa sanatımızı yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz.

Yeter ki eğlenelim, moral bulalım, gülelim, biraz kafa dağıtalım. Sonra zaten dertler bizi bekliyor. O yüzden bir saatte eğlendirirsek ne mutlu bize” diye konuştu.

Bol bol kahkaha atarak pandemi sürecinin stresli havasını üzerinden atan ilçe sakinleri böyle bir organizasyon düzenlediği için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür etti.

Sanatın iyileştirici gücünden yararlanarak 14 Ağustos’ta başlayan etkinlikler 20 Eylül Pazar gününe kadar Beşiktaş’ın parklarında devam edecek.

RIZA AKPOLAT: BÜTÜN KOMŞULARIM ETKİNLİKLERE DAVETLİDİR

Beşiktaş Belediye Belediye Başkanı Rıza Akpolat, bütün komşularını Beşiktaş İyileşecek etkinliklerine davet ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘’Değerli komşularım Mart ayından itibaren salgın nedeniyle geçirdiğimiz zor günlerin ardından ‘’ Beşiktaş İyileşecek’’ diyerek Stresle Topyekün Mücadele Hareketi başlatmıştık.

Temmuz ayı boyunca parklarımızda psikolog söyleşileri, müzik dinletileri ve yoga gibi rahatlatıcı sportif faaliyetleri gerçekleştirdik. Şimdi ise sanatın iyileştirici gücünden faydalanmak için 20 Eylül’e kadar hafta sonları sosyal mesafe ve hijyen kurallarını gözeterek parklarımızı sahne sanatlarına açıyoruz. Tiyatro oyunları ve stand-up gösterileriyle gündelik hayatın dertlerinden arının istiyoruz.

Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını gidermek, bu zorlu süreci dayanışma ile geçirmek temel sorumluluğumuzdur. Biz dayanışmanın iyileştirici gücüne inanıyoruz. Beşiktaş büyük bir dayanışma ile, sevgi ile, karşılıklı saygı ve yardımlaşma ile bu zor günleri atlatacaktır.

Öngörülemeyen bir pandemi sürecini hep birlikte yaşıyoruz. İnsan psikolojisinin bu zorlu sürece dayanması İçin çok farklı alanlarda etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de çok farklı etkinlik ve organizasyonlarla halkımızın yanında olacağız. Hep birlikte başaracağız.”

besiktas.bel.tr’den detaylarına ulaşabileceğiz etkinliklerimize tüm komşularımızı davet ediyorum ve bütün komşularıma sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732