Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor! Maçta ilk 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 41. haftasında lider Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük'le karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda çok büyük anlamlar taşıyan karşılaşmada siyah-beyazlıların kazanması ve rakiplerinin kaybetmesi durumunda Kartal, şampiyonluğunu ilan edecek. Vodafone Park'ta oynanacak ve 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Yayın: 11 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 11.05.2021 19:46:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük karşısında şampiyonluğunu ilan edebileceği bir maça çıkıyor. Rakiplerinin olası bir kaybında Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrılması durumunda Süper Lig'in şampiyonu olacak.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta cezalı Atiba Hutchinson'ın yanı sıra sakatlıkları süren Cenk Tosun, Ajdin Hasic, Oğuzhan Özyakup, Vincent Aboubakar ve Gökhan Töre kamp kadrosuna alınmadı. Atakaş Hatayspor maçında sakatlanan ve tedavisi tamamlanan N'Koudou ise kadroya dahil edildi. Karagümrük'te stoperler Gaston Campi ile Fatih maç kadrosunda olmayacak.

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, NSakala, Josef, Ghezzal, Dorukhan, Ljajic, NKoudou, Larin

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Borini, Sobiech, Ndao.

Lider Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor! Maçta ilk 11'ler belli oldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732