Beşiktaş'ın gündemindeki Hulk'a 4 kulüp daha talip! Listede Başakşehir de var

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Hulk için Brezilya basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Haberde yıldız futbolcuya dört kulübün daha talip olduğu ve içlerinde Medipol Başakşehir'in de bulunduğu öne sürüldü.

Yayın: 26 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 26.01.2021 19:06:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Brezilyalı golcü Hulk'un talipleri artıyor.

Brezilya basınında yer alan habere göre, Türkiye'den Beşiktaş ve Medipol Başakşehir, Hulk transferinde karşı karşıya geldi. Brezilya'da ise Atletico Mineiro ve Flamengo'nun yıldız futbolcu için transfer yarışında olduğu aktarıldı. Portekiz'den Porto'nun da Hulk'u transfer etmek istediği yazıldı.

 

BEŞİKTAŞ'TAN HULK AÇIKLAMASI

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Hulk iyi bir oyuncu. Tartışmaya kapalı o konu. Bütçemize uygun olursa değerlendirmeyi düşünürüz. Önemli olan bütçemize uygun olması gerekiyor. Hocamızla da istişare ederek gidiyoruz. Hulk'la bir temasımız oldu. Konu olgunlaşınca bilgisini veririz" açıklamasında bulunmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732