BEŞİKTAŞ CHP İLÇE BAŞKANINDAN LOKMA VE İFTAR YEMEĞİ

CHP Beşiktaş Başkanı Av. Gözde Fil, muharrem ayı ve Aşure Günü münasebetiyle Beşiktaş Cemevi'nde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Yayın: 11 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 11.08.2021 03:17:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, muharrem ayı ve Aşure Günü münasebetiyle Beşiktaş Cemevi'nde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Muharrem ayı lokmasıyla muhabbetin birleştiği programda Başkan Fil, "Çok güzel bir sofrayı paylaştık, pandemi sürecinde açık havada bu toplantıyı düzenleyebildiğimiz için Rabbime hamd olsun" dedi.

Muharrem ayı vesilesiyle Beşiktaş Cemevi'nde aşure lokması programı düzenlendi. Programa CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Av.Gözde Fil , Beşiktaş Belediyesi CHP Meclis üyesi Fahrettin  Çırak ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Cemevinin önündeki bahçede masalar kurularak, konuklara yemek ikram edildi. İkramdan önce ve sonra Alevi dedesi Okan Doğaner;  tarafından sofra duası yapıldı.

Bir bir veya daha fazla kişi ve açık hava görseli olabilir

CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, yemek ve aşure ikramının ardından bir konuşma yaptı. Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Fil, "Rabbim bizleri Hazreti Peygamber ve Hazreti Ali'nin yolundan ayırmasın. Bugün çok güzel bir sofrayı paylaştık çok şükür. Sıkıntılı pandemi sürecinden geçiyoruz.

Çok şükür bahçede böyle güzel bir mekanımız var, en azından o stresi yaşamadan böyle programlar düzenleyebiliyoruz. Rabbime bu imkanları verdiği için şükürler olsun" diye konuştu. lokma yapan ellere teşekkür Başkan Fil,yemeğin ardından cemevinin mutfağını ziyaret etti. İkramları ve lokmayı hazırlayan kadınlarla sohbet eden Fil, yapılan hayrın kabul olması için dua ederek, yüzlerce misafir için yemek ve aşure hazırlayan kadınlara teşekkür etti.

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732