Beşiktaş Belediyesi Can Dostlarının Yanında

Beşiktaş Belediyesi, ilçe sakini Zeynep Berk’in sokaktan sahiplendiği ve yaşlılıktan dolayı merdivenleri çıkamayan köpeği ‘Efe’ için özel kapı yaptı. Murat Parkı’nda tüm engelli dostları için tasarlanan özel kapıya ise isminin ilham kaynağı olan ‘Murat Parkı Efe Kapısı’ adı verildi.

Gündem Yayın: 10 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.09.2020 21:50:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Can dostları için önemli projelere imza atan Beşiktaş Belediyesi, aynı zamanda komşularının evcil hayvanları için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akatlar’da yaşayan ilçe sakini Zeynep Berk’in sokaktan sahiplendiği köpeği Efe için Murat Parkı’nda özel bir kapı tasarlandı.

Beşiktaş Belediyesi Can Dostlarının Yanında

Yaşlılıktan dolayı arka ayaklarında sorun olan ve merdivenleri çıkamayan Efe, Beşiktaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Efe ve engelli can dostları için oluşturduğu kapıyı kullanarak parka giriş çıkış yapabiliyor. Kapıya da böyle bir sıkıntısı olan can dostu Efe’den ilham alınarak ‘Murat Parkı Efe Kapısı’ ismi verildi.

Beşiktaş Belediyesi Can Dostlarının Yanında

Çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da ‘’Komşumuz Zeynep Berk'in sahiplendiği Efe'nin arka bacaklarında yaşadığı sorundan ötürü sokağa çıkmakta zorlandığını öğrendik.

Beşiktaş Belediyesi Can Dostlarının Yanında

Ekiplerimiz, komşularımıza yardımcı olmak için harekete geçtiler. Zeynep Hanım ve Efe artık rahatça sokağa çıkabildikleri için mutluyuz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732