Beşiktaş Belediyesi Anneleri Ölen Yavru Kedilere Sahip Çıktı

Beşiktaş’ta bir vatandaşın ihbarı üstüne anneleri ölen beş yavru kediyi Beşiktaş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü sahiplendi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, temizlik ve sağlık kontrolünden geçen kedilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 18:50:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hayvan hakları konusunda fark yaratıp örnek olan Beşiktaş Belediyesi anneleri ölen beş yavru kediye sahip çıkarak bu alanda bir kez daha duyarlılığını gösterdi.

Beşiktaş Belediyesi Anneleri Ölen Yavru Kedilere Sahip Çıktı

Bir vatandaşın ihbarıyla harekete geçen Beşiktaş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü sahipsiz kedileri gerekli sağlık kontrollerinden geçirerek sahiplendi.

Beşiktaş Belediyesi Anneleri Ölen Yavru Kedilere Sahip Çıktı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediyesi Veteriner Sağlık Teknikeri Damla Göksu Aygül, yavrulara titiz bir şekilde bakıldığını belirterek şunları ifade etti:

Beşiktaş Belediyesi Anneleri Ölen Yavru Kedilere Sahip Çıktı

“Üç gün önce Dikilitaş Mahallesi’nden bir vatandaşımızın ihbarı üzerine ekiplerimiz hemen harekete geçti. Ekiplerin yaptığı incelemede beş yavru kedinin annesinin öldüğü tespit edildi.

Beşiktaş Belediyesi Anneleri Ölen Yavru Kedilere Sahip Çıktı

Zor durumda olan yavrularımızı birimimize getirdik ve hemen bakımlarını yaptırdık. Şu an yavrular çok küçük olduklarından ve de süt anne bulunmadığından beslenme ve tuvalet ihtiyaçlarında yardımcı oluyoruz.

Buradan komşularımıza seslenmek istiyorum; süt anneye sahip olan komşularımız lütfen bizimle iletişime geçsin.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kedi yavrularının korunma altına aldıklarını belirterek komşularını gönüllü olmaya davet etti:

‘’Gelen ihbar üzerine ekiplerimiz harekete geçerek anneleri ölen 5 kedi yavrusunu korumaya aldı. Yavrularımızın gerekli bakımları gerçekleştirildi.

Süt anne olmadığı için personellerimizin biberonla beslediği yavrularımız için süt anne kedisi olan gönüllü Beşiktaşlılarımızın desteğini bekliyoruz.’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732