Beşiktaş, Aaron Ramsey transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti

Forvet transferine yoğunlaşan Beşiktaş orta sahaya da takviye yapmayı düşünüyor. Siyah-beyazlılar, transfer gündemine gelen Juventus'un orta saha oyuncusu Aaron Ramsey'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti.

Yayın: 22 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.01.2021 16:15:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Adem Ljajic'i elden çıkarmak isteyen siyah-beyazlılar, Aaron Ramsey'i kiralama planı yapıyordu ancak bu transferde Galli oyuncunun yüksek maliyeti en büyük engel olarak Beşiktaş'ın karşısına çıktı.

Bütçe konusunda yaşadığı sıkıntı nedeniyle aralarında Merih Demiral'ın de bulunduğu bazı isimleri satmaya hazırlandığı iddia edilen Juventus'ta Ramsey yıllık 6 milyon Euro kazanıyor. 30 yaşındaki oyuncunun yarım sezon için isteyeceği ücretin 2 ile 3 milyon euro arasında olması bekleniyor.

 

BU RAKAMI DEVRE ARASINDA KARŞILAMALARI ZOR

Finansal Fair-Play nedeniyle forvet transferi için 1 milyon euro bütçe ayırabilen Kartal'ın böyle bir rakamı devre arasında karşılaması zor gözüküyor.

Siyah-beyazlıların bu dönemde işi bitiremezse yeni sezon için Ramsey'yle şartları konuşacakları bildirildi.

(Fanatik)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732